Kanelbullar

Hej! Idag har vi haft besök! Veda (Joyce dotter), Agnes (Joyce köksa), George, Debora, Ester, Naema (barnen som bor hos Joyce), Bree (Joyce barnbarn) och köksan hos Joyce andra dotter, så det var ett ganska stort gäng. Vi lärde dem att baka kanelbullar, vilket de tyckte var väldigt roligt. så det var en rolig eftermiddags för oss alla och kommer förhoppningsvis att hända igen. 

Innan våra gäster kom gjorde vi ugali för första gången, vilket jag börjar gilla mer och mer. Jag tycker ändå att vi lyckades väldigt bra, speciellt för att vara första gången. Så det kommer säkert också att hända igen. På bilden ser maten kanske inte supergod ut, men det är ändå bättre än man tror. Fast jag tror man måste äta det några gånger innan man börjar uppskatta det på riktigt. 
Jag och Elisa avslutade kvällen med en springtur i solnedgången, vi höll på att springa vilse, men vi hitta tillslut! Nu har jag duschat och ätit fattiga riddare så nu är jag mer än redo att krypa till sängs och ladda inför morgondagens gudstjänst. 
Kram
 

kanelbullsbak
Bönor och ugali
Allmänt | | Kommentera |
Upp